Monday, July 25, 2011

~ USS Trip [Part 2] ~

Battlestar GalacticaHUMAN or CYCLOn - Choose your side on the world's tallest duelling roller coasters. Prepare to engage in aerial combat between two coasters. The Cylon suspended coaster goes up, around adn upside down with an intense corkscrew and a cobra roll, while the Human seated coaster zooms at speeds 82.8km/h and propels you over fourteen storeys into the air~
Begitulah antara petikan yang terdapat dalam pamplet Studio Guide USS. Tengok pun dah takut. Belum naik lagi. Berkali-kali hidayah dan atiqah, anak member officeku ajak naik. Namun, aku tolak pelawaan itu. Bukan apa, takutttttttttt. Takut jatuh. Hahahaha. 

Namun, tabik spring pada keberanian hidayah dan atiqah. Walaupun berkali-kali aku cakap, bahaya. Mereka tetap ingin naik. Paling kesian, si hidayah. Tidak dibenarkan naik dek kerana ketinggian tidak mencukupi. Kalau korang nak tahu, hanya kanak-kanak dengan ketinggian yang yang dibenarkan sahaja boleh bermain  Battlestar Galactica ini. So kalau korang bercuti ke USS dan korang seorang yang berani, jangan lupa untuk mencuba Battlestar Galactica. Pasti tidak mengecewakan.


No comments: