Monday, July 18, 2011

~ Kerja Oh Kerja : Sikap Last Minit ~

Arrgggggggghhhh.. tension.. itulah yang aku rasakan.. nak diluah salah, tak diluah salah.. nak ditegur salah, tak ditegur pun salah.. tapi kalau sikap last minit itu, menyusahkan aku, apakah maknanyer.. tatkira la bos mahupun staf, jangan amalkan sikap negatif ini ketika bekerja.. belajar la bekerja mengikut dateline.. kerana kita sebenarnya menyusahkan ramai pihak jika bekerja tanpa mengikut dateline..

NOTA :- Aku bukanlah seorang yang suka bekerja last minit.. Bagiku
            biarlah kerja aku siap awal sebelum dateline.. dari dah lepas
            dateline baru terhegeh2 nak buat dan siapkan..

4 comments:

awein said...

sy submit on time kot...selebihnya sbb info sampai lambt xder penjelasan sbb tu staff jd mcm org bodo jer...keja sbb syok sendiri..yg len2 tu bos ler perlu jawab...

WATIE said...

luahan rasa yang tak mampu diungkapkan dengan kata-kata.. luahan rasa dikala report tak balance.. luahan rasa di kala dah melebihi dateline, tapi report masih tak balance.. alangkah nikmatnya jika info dapat awal...

AmaLemELyn said...

amal ker? tp rasa belum pernah...jrg ada duit2 ni..

Anonymous said...

DEADLINE instead of DATELINE